top of page
1603548730775.jpg

QUI SOM

Later - Laura i Teresa

IMG_20200921_140835151_HDR_edited.jpg

Later Joies és una història petita que s’envola amb talent i imaginació i que, a la vegada, ajuda a superar un cop de vida. Un projecte còmplice de la Teresa, mare i professora de química quasi jubilada, i la Laura, la seva filla, conservadora i restauradora d'art. 

 

La necessitat de distracció durant la llarga durada d’un càncer de mama, empeny la Teresa a reprendre una afició compartida de sempre amb la Laura, la de fer arracades.

 

Ja hi som. En aquests temps estranys de confinaments i pandèmia, decidim posar fil a l’agulla i passar més temps juntes. Com que ben aviat superem la producció feta per a consum propi, el pas següent ens porta a expandir el que sempre havia estat una inclinació natural, la joieria, i la converteix en una proposta singular, que es concreta en la fusió dels noms i les habilitats de totes dues: Later.

 

En pocs mesos, Later amplia la participació familiar, amb l'Esther, la filla i germana, i l'Albert, gendre i company, que faciliten consells i ajuda en aquesta aventura artística que transita pels espais geogràfics i culturals del món.

 

Perquè el viatge i l'art són les nostres grans passions, a banda de la joieria. Moltes de les peces que fem ens recorden Itàlia, la costa catalana i, també, països encara inexplorats com el Japó, com podeu veure en les col·leccions Kimono i Mikado.

 

Les nostres joies prenen vida en un procés artesanal conjunt. La Teresa modela les peces després d’haver experimentat amb diferents materials, i la Laura dissenya les composicions fetes amb pasta polimèrica, paper japonès amb pergamí de pantalla, resina acrílica i tela japonesa. 

 

Ara que el càncer ha remès i tot ha anat bé, desitgem continuar creixent amb Later i, alhora, ajudar a conscienciar sobre la malaltia. L’experiència ens fa valorar la prevenció, el suport de la família, i també, com n’és d’important conrear una afició i convertir-la en una finestra oberta per fer volar la imaginació.

Qui som: Quiénes somos
bottom of page